Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de masurat grosimi Sonowall 70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sonotec
Out Of stock
Descriere
Avantajele dintr-o privire:

Performanta ridicata si design compact
Caracteristica de ecran rasturnabil simplifica utilizarea
Meniu intuitiv si design ergonomic
Carcasa robusta din aluminiu
Pentru diverse aplicatii de masurare a grosimii:
Determinarea coroziunii
Masurarea prin acoperire
Masurari de precizie

Noul aparat pentru masurarea grosimii SONOWALL 70 este perfect potrivit pentru diverse aplicatii de masurare a grosimii cu ultrasunete. Carcasa robusta din aluminiu cu clasa de protectie IP 67, greutatea redusa de numai 990 g si afisajul grafic anti-stralucire de inalta rezolutie de 5”, fac din SONOWALL 70 aparatul ideal pentru masurarea grosimii in medii de examinare aspre.

Operare intuitiva

In plus fata de performantele ridicate, la dezvoltarea acestui nou aparat pentru masurarea grosimii, accentul s-a pus pe manipularea intuitiva si afisarea clara a rezultatelor masuratorilor. O interfata cu utilizatorul intuitiva, un meniu clar structurat si prezentarea tuturor elementelor de meniu in text complet simplifica si accelereaza configurarea si operarea dispozitivului si reduc riscul efectuarii unor setari incorecte.
Toate valorile relevante ale masuratorilor si setarile dispozitivului, cum ar fi grosimea peretelui, scanarea A sau B si parametrii de testare reglabili in mod individual, sunt vizibile dintr-o privire pe ecranul cu afisaj mare (800 x 489).
Datorita tehnologiei inovatoare cu ecran rasturnabil, dispozitivul se poate utiliza cu oricare mana, pentru a lucra confortabil.

Identificarea inteligenta a sondei

SONOWALL 70 este primul aparat de masurat grosimea de pe piata cu identificare inteligenta a sondei. Managementul extins al sondei permite ca informatiile specifice sondelor, cum ar fi curbele DAC, liniile de intarziere si numerele de serie sa fie salvate direct in sonda.
In plus fata de diverse aplicatii de masurare a grosimii, dispozitivul poate fi upgradat la un defectoscop cu functionalitate completa.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura