Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Microscoape digitale portabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DinoLite
Out Of stock
Descriere
Microscoape digitale portabile cu posibilitate de masurare

Sunt sisteme compacte cu o utilizare simplificata, portabile, care asigura o marire de pana la 900x si o rezolutie de max. 5Mp. Gama extinsa de produse ofera solutii ideale pentru o mare varietate de aplicatii, toate la un pret foarte competitiv. Aceste sisteme portabile pot fi fixate, utilizand standurile oferite de producator, astfel, oferind o solutie eficienta (din punct de vedere al costurilor) si foarte flexibila si fiabila pentru inspectii detaliate.

Modelele USB ofera conectivitate USB 2.0, suporta atat sistemele Windows cat si Mac.

Modelele TV, VGA si DVI ofera aceeasi portabilitate si flexibilitate, dar fara a fi nevoie de un calculator. Conectarea directa la un televizor sau monitor sunt ideale pentru aplicatii care nu necesita capturarea imaginilor, dar este nevoie de cele mai bune performante in timp real.

Software-ul inclus permite: inregistrarea rapida si usoara a imaginilor, adnotarea capturilor cu text si grafica, iluminare flexibila/controlabila cu ajutorul LED-urilor,  respectiv perimte si efectuare diferitelor masuratori (lungimi, unghiuri, diametre, raze, etc).

Sistemele Eyepiece Camera destinate utilizarii impreuna cu microscoapele optice conventionale, astfel transformand in sisteme digitale, astfel combinand avantajele celor doua sisteme.
Luand in considerare aceste caracteristici, aceste sisteme reprezinta o solutie ideala pentru diferite aplicatii ca:
Inspectie industriala: industria electronica, defectoscopie.
Biologie
Documentare tehnica si ilustrare;
Educatie, invatamant
Controlul calitatii: textile, imprimare, marfuri, etc.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura