Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem digital radiografic Kodak HPX-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kodak
Out Of stock
Descriere
Sistemul digital Carestream HPX-1 pentru examinare nedistructiva

Sistemul digital HPX-1 va va ajuta la accelerarea fluxului de lucru si la cresterea productivitatii din prima zi. Cu instalare la cheie, il scoateti pur si simplu afara din cutie si il conectati la alimentarea cu energie electrica. Aparatul HPX-1 se conecteaza utilizand un cablu ethernet de mare viteza. Alimentarea cu placi multiple va permite lucrul cu pana la patru placi inguste deodata. Stergerea de inalta intensitate minimizeaza timpul de stergere in timp ce maximizeaza cantitatea de materiale prelucrate.

Placile lungi, de pana la 60 de inci, pot fi scanate si sterse intr-o singura operatie.
Sistemul soseste complet preconfigurat si gata sa functioneze dupa numai cateva conexiuni simple. Programul computerului, puternic, usor de invatat si interfata intuitiva minimizeaza timpul de instruire; operatorii CR vor fi in functiune si in regim de lucru rapid. Un flux de lucru simplificat imbunatateste productivitatea cu capacitati de adnotare sporite, numirea automata a fisierelor si o capacitate dubla de a salva fisierele (atat formate Industrex cat si DICONDE). Aparatul HPX-1 este, de asemenea, transportabil, durabil, si conceput pentru a functiona in cele mai aspre conditii de mediu de examinare nedistructiva.

Sistemul CARESTREAM Industrex HPX-1 a ridicat el insusi fiabilitatea capacitatilor digitale de pe piata testarilor nedistructive. Functionarea cu placi multiple creste productivitatea operatiunilor. Un sistem de aer filtrat cu presiune pozitiva asigura imagini clare in laborator si in operatiunile efectuate la distanta. Constructia rezistenta la soc si vibratii, pentru obtinerea de imagini in conditii de mediu aspre, confera o noua incredere in utilizarea imaginilor digitale in domeniu. Fiecare aspect al sistemului de Radiografiere Computerizata CARESTREAM INDUSTREX HPX-1 a fost proiectat in vederea utilizarii in aplicatii industriale, de la manerele proiectate ergonomic, la calea de alimentare dreapta si neteda pentru placi.

Acest sistem fiabil este construit pentru un timp maxim de functionare, dar atunci cand are nevoie de intretinere simpla, sunt multe operatiuni pe care le puteti executa dumneavoastra, fara a astepta sosirea unui tehnician sau trimiterea aparatului in service.

PROIECTAT PENTRU MEDII DE TESTARE NEDISTRUCTIVĂ

• Interior presurizat
- Multiple ventilatoare si filtre mentin presiunea aerului din interior pentru a tine praful, impuritatile si aerul nefiltrat in afara sistemului
• Filtre si etansari incorporate
- Impiedica patrunderea luminii si a impuritatilor din mediul exterior

configuratie sistem:
-     unitate centrala Carestream HPX-1
-     computer de masa cu licenta windows
-     monitor de inalta rezolutie 3 megapixel
-     software Carestream industrex

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura