Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Defectoscop / Proiector Gamma

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sentinel\QSA
Out Of stock
Descriere
Aplicatii

Dispozitivele de expunere model 880 sunt utilizate pentru aplicatii industriale de radiografie gama, in principal cu Iridium-192, pentru a inspecta materiale si structuri in intervalul de densitate de aproximativ 2,71g/cm pana la 8,53 g/cm . Izotopii cu energie scazuta pot fi prelucrati pentru a permite radiografierea materialelor si structurilor de sectiuni subtiri de otel si a aliajelor de densitate scazuta.
Dispozitivele de expunere model 880 sunt, de asemenea, proiectate pentru utilizarea cu surse de activitate scazuta cu energii inalte ale fotonilor, pentru studii de absorbtie de masa (scanare gama) ale materialelor de inalta densitate de pana la 18,7 g/cm .

Dispozitivul de expunere

Proiectoarele de sursa SENTINEL™ Model 880 Delta, Elite si Omega sunt dispozitive industriale de expunere radiografica portabile, usoare si compacte. Corpul dispozitivului de expunere consta dintr-un tub de titan in forma de "S" si un scut turnat din uraniu saracit (US) continut intr-un tub din otel inoxidabil din seria 330, cu discuri din otel inoxidabil sudate la fiecare capat formand o carcasa in forma de cilindru. Discurile sunt incastrate pentru a oferi protectie pentru mecanismul de blocare montat in spate si pentru portul de iesire montat frontal.
Modelul orientat orizontal permite ca mecanismul de blocare, conectorul ansamblului sursa si portul de iesire sa fie usor de operat, simplificand conexiunea tuburilor de ghidare a sursei si tecilor de proiectie.
Spatiul gol din interiorul carcasei este umplut cu spuma rigida pentru a preveni patrunderea apei sau a materialelor straine , dar este deschis la presiunea atmosferica.
Corpul dispozitivului de expunere care contine scutul din uraniu saracit (US), mecanismul de blocare si portul de iesire, capacele de protectie si etichetele necesare, contine pachetul de transport material radioactiv de Tip B *.

Proiectoare de Sursa

Proiectoarele de sursa seria Sentry se utilizeaza pentru aplicatii industriale de examinare nedistructiva prin gamagrafie, care necesita o sursa de energie ridicata de Cobalt 60. Cobalt 60 se utilizeaza pentru a inspecta materiale cu grosime aproximativa de 2 pana la 6 inci de otel (50 la 150 mm); 1,5 la 7,5 inci de aliaje usoare (40-190 mm); si 10 la 40 inci de beton (200 mm la 1 metru). Cateva exemple de aplicatii de radiografie cu Cobalt 60 sunt inspectia calitatii sudurilor, otelurilor si aliajelor turnate, inspectia betonului, si radiografia informationala
► Calitatea sudurilor
► Inspectia otelurilor si aliajelor turnate
► Inspectia betonului
► Radiografie informationala

Dispozitivul de expunere
Modelele SENTINEL™ Sentry 110 si 330 sunt dispozitive de expunere de radiografie industriala mobile, pentru utilizare pe teren. Sentry 110 si Sentry 330 incorporeaza un scut de uraniu saracit (US), cu un tub in forma de "S", introdus intr-un cilindru din otel inoxidabil sudat. Aceste dispozitive au un mecanism de fixare automat, care fixeaza automat ansamblul sursa, atunci cand acesta este retras in pozitia complet ecranat. Ambele dispozitive includ un ansamblu de manipulare cu nervuri, care faciliteaza ridicarea si sporeste usurinta de miscare a dispozitivului. O caracteristica de siguranta esentiala este ca atat mecanismul de fixare automat, cat si capacul portului frontal sunt protejate de extensii tubulare din otel inoxidabil, care sunt sudate in corpul principal al dispozitivului.
Constructia sudata a portului placii de spate este proiectata pentru a oferi un acces usor la mecanismul de blocare si conectorul ansamblului sursa, pentru conectarea ansamblului de control SENTINEL™. Constructia sudata a portului placii frontale este proiectata pentru a oferi un acces facil la portul de iesire, pentru conectarea tubului de ghidare cu ansamblul baioneta.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura