Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spectrometru portabil pentru metale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SciAps
Out Of stock
Descriere
Sortarea aliajelor pe baza de laser ... functioneaza pe toate tipurile de aliaje. Cea mai buna performanta pe Al, aliaje de Mg si metale rosii. Masoara Li, Be, B, C si elementele care nu pot fi determinate cu raze X.

Fara complicatii cu radiatiile. Fara ecusoane. Fara inspectii.

Tehnologie de ardere dubla:  Z analizeaza cu ardere in aer si purjare cu argon - alegeti abordarea care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Purjarea cu argon ofera o precizie imbunatatita de 10 ori sau mai mult, in comparatie cu arderea in aer.

Fara slefuirea probei: "Curatarea prin impulsuri" de 50 Hz a analizorului Z arde materialele de suprafata, producand rezultate precise pe materialul curat sau murdar. Eliminati presupunerile operatorului cu privire la slefuire si profunzimea acesteia. Analizorul Z are cea mai buna abordare a curatarii, brevetata, dintre toate unitatile cu laser.

Pastrati-va informatiile brevetate in proprietate: Software-ul "ProfileBuilder" pentru desktop/ tableta permite utilizatorilor sa modifice si sa creeze noi calibrari sau calitati. Ideal pentru producatorii de aliaje brevetate. Securitate: Senzorul de proba in curs de brevetare al analizorului Z va permite sa operati Z in conditiile clasei 1. Cea mai mica, cea mai usoara, cea mai rapida unitate LIBS de inalta performanta. Bazat pe Android pentru actualizari usoare si sfidarea invechirii, camera de bord, WiFi si GPS.

De ce tehnologie de ardere dubla? Intrebati orice utilizator de echipamente originale cu scanteie. Purjarea cu argon ofera o precizie de 10 ori sau mai buna decat arderea in aer. Puteti identifica mai multe calitati de aliaje care au specificatii mai stricte, cu argon. Iar argonul este esential pentru a obtine o compozitie chimica buna la aliajele feroase si de temperatura inalta. Pentru multe aplicatii de baza de sortare si de identificare a aliajelor, arderea in aer este suficient de buna, mai ales cu laserul cel mai puternic al analizorului Z. De ce sa renuntati la flexibilitatea ambelor optiuni intr-un singur analizor? Z este singura unitate LIBS care le ofera pe amandoua.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura