Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spectrometru cu raze-X pentru metale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SciAps
Out Of stock
Descriere
Sortarea aliajelor pe baza de raze X ... functioneaza pe toate tipurile de aliaje. Analizor cu raze X extrem de mic, cu cea mai mica greutate, cel mai rapid. Cea mai buna tehnologie pentru aliaje inoxidabile si de temperaturi inalte. Mai bun decat laserul pentru aschii de metale inoxidabile si de temperaturi inalte. Detector complet ecranat pentru a evita perforarile.

De ce raze X? Utilizatorii acestui tip au solicitat o noua generatie de analizor cu raze X. Pornind de la cerintele utilizatorilor si experienta noastra de zeci de ani cu XRF, am livrat ceea ce au dorit: in primul rand, o ergonomie exceptionala. Aceasta a insemnat greutate minima, un analizor mic, bine echilibrat, si o viteza exceptionala, pentru a minimiza timpul de testare si a maximiza productivitatea. Cantarind mai putin de 1,4 kg, acesta ofera o viteza orbitoare, si se poate utiliza pe tot parcursul zilei, fara a fi obositor.

Un afisaj vibrant. Am adaugat, de asemenea, un afisaj mare, usor de vizualizat in toate conditiile de iluminare. Analizorul X utilizeaza cea mai recenta tehnologie de afisare pentru Smartphone de 5".

Cea mai recenta tehnologie pentru tuburi si detectoare cu raze X: Analizorul X ofera frecvente de calcul exceptionale, inalta rezolutie (135 eV FWHM), si aproape 100% timp activ, garantand cea mai rapida si cea mai precisa analiza a compozitiei chimice si a calitatii.

Aliaje de aluminiu?
X este cel mai rapid analizor XRF disponibil pentru masurarea aliajelor de Al cu fascicul dublu. Desi nu este aproape la fel de rapid sau precis ca si cel cu laser, este totusi cel mai bun analizor cu raze X.

Satul de detectoare inutilizabile? Analizorul X dispune de singura tehnologie de detector cu scut dublu din domeniu. Un obturator din otel unic, impenetrabil, de mare viteza, se deschide numai in timpul testarii, combinat cu o grila de protectie din fibra de carbon montata pe SDD.

Platforma Android, condusa prin aplicatii: X, ca si Z, este la fel de usor de utilizat ca un smartphone. Sistemul de operare bazat pe Android inseamna ca software-ul dvs. nu va fi niciodata invechit. Iar conectivitatea la imprimante si alte calculatoare este asigurata prin WiFi sau Bluetooth.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura