Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Generator Raze X - panoramic si directional 180 - 250kV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ICM
Out Of stock
Descriere
Site-X are posibilitatea masurarii directe a inaltei tensiuni. Aceasta informatie esentiala permite sistemului de control sa garanteze stabilitatea, reproductibilitatea parametrilor radiologici.

DISPOZITIVE DE CONTROL
Toate aparatele SITE-X sunt identificate si controlate automat de doua dispozitive de control ICM fara nici o interventie din partea operatorului.

Datorita acestei versatilitati nu mai este necesara imobilizarea unui generator panoramic numai pentru aplicatiile Crawler.

Pe teren sau in atelier, aparatele SITE-X sunt conectate la SCU286 de 14kg (Unitate de Control Standard - vezi documentatia specifica).

Unitatea este alimentata de la retea sau de la generator 3.0 kVA.

ACCESSORII

Desi aparatul SITE-X inglobeaza majoritatea accesoriilor necesare ca standard, la oa greutate neglijabila, poate fi dotat cu o carcasa extra-protectoare, o cutie de transport si un suport cu picioare telescopice.

Toti parametrii din cadrul operatiunii pot fi memorate cu o singura tastare: kilovolti, miliampere, timpul de expunere, tipul filmului, distanta, tipul de materiale, grosimea si densitatea controlata a filmului.

Continutul bazei de date poate fi imprimat sau transferat de la o unitate de control la celalalt prin legatura in serie RS232.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura